Om bloggen

Om bloggen

Det här är en blogg om att för egen maskin röra sig över lite längre distanser än vad vanligt folk kanske är vana vid. Fokus ligger just nu på löpning men även cykling förekommer frekvent, och i framtiden kanske det dyker upp andra saker också.

Inte för att jag är någon stor auktoritet på ämnet utan för att jag tycker om att visa vad som är möjligt för oss som inte tillhör eliten eller anser oss ha tid att träna flera timmar om dagen. Att passa in träning för ultradistanser till fots och på cykel runt familj och heltidsjobb och ändå ha tid över är kanske den största utmaningen och ibland får man helt enkelt prioritera

Jag som skriver heter Gustaf Hagel och är en mångsysslande periodare som vid 37 års ålder fortfarande inte riktigt vet vad han vill göra när han blir stor. Jag jobbar som träslöjdslärare och frilansar inom evenemangsbranschen, uppskattar natur i alla dess former, spelar i band, skriver, läser, gillar mat och dryck, spelar spel och försöker det bästa jag kan att njuta av det jag har.

Kyoto Garden i Holland Park

Min familj och jag bor i en villa utanför Landskrona och det är här i området det mesta av min träning sker. På ytan kanske inte den mest inspirerande av natur, eller mest utmanande i form av stigning, men här trivs vi bra. Livet består ju trots allt inte enbart av häftiga löprundor och utmanande cykelturer. Även om det känns så ibland.

 

There are times in life when people must know when not to let go. Balloons are designed to teach small children this.

– Terry Pratchett

Vem är jag?

Lärare, evenemangsproducent, litteraturentusiast, pappa, musiker, löpare, cyklist, kaffebryggare. Kanske inte i den ordningen.

Att sätta sig själv i ett fack är inte alltid lätt. Ibland är det lätt. Men inte alltid. Här på Långdistansbloggen har jag försökt sätta ord på ett av facken jag tillhör men ibland läcker det ut ur de andra facken också. Det hoppas jag är intressant för fler än mig.